راهنمای خرید سینک ظرفشویی و هرآنچه قبل از خرید باید بدانید!

۹ بازديد

راهنمای خرید انواع سینک ظرفشویی و معرفی انواع سینک ظرفشویی شاید در نگاه اول موضوع ساده‌ای باشد اما هنگامی‌که شروع به نگارش این مقاله کردیم آن‌قدر بحث گسترده و پراکنده شد که چندین روز بخش‌بندی و نظم این مقاله زمان برد.

قصد دارید سینک آشپزخانه را عوض کنید؟ یا برای ساختمان جدیدی سینک ظرفشویی بخرید؟ راهنمای خرید سینک ظرف‌شویی از این نظر اهمیت دارد که ما هرروز با سوالات زیادی در این زمینه روبرو می‌شویم پس این مقاله حاصل تجربه چندساله‌ی ما و بازتاب سوالات متداول مشتریان است.

در ابتدای مقاله به انواع سینک ظرفشویی از نظر طراحی و نوع نصب اشاره می‌کنیم، پس‌ازآن سراغ جنس‌های مختلف موجود در بازار می‌رویم و مزایا و معایب هرکدام را ذکر می‌کنیم. برای داشتن یک مقاله کامل لازم دیدیم نگاهی گذرا به برندهای موجود داشته باشیم و به برندهای برتر در زمینه تولید سینک ظرفشویی اشاره می‌کنیم و بورس خرید سینک ظرفشویی در تهران را به شما معرفی خواهیم کرد.

تجربه به ما ثابت کرده است که خریداران سینک ظرف‌شویی در مرحله آخر سراغ مقایسه قیمت‌ها می‌روند و مواردی که بالاتر ذکر شد اهمیت بیشتری دارند، با این حال سعی کردیم از این مرحله بی تفاوت عبور نکنیم و نکات مهمی در این مورد بیان کنیم.

 

بیشتر بخوانید : دستگیره در چوبی

متر به دست شوید!

برای اینکه بتوانیم یک سینک مناسب انتخاب کنیم ابتدا باید ابعاد محل قرارگیری سینک خود را بدانید زیرا سینک‌ها ازنظر ابعاد با یکدیگر متفاوت‌اند و اگر به ابعاد محل قرارگیری سینک توجه نکنید برای نصب آن با مشکل مواجه می‌شوید.

نکته دیگر اینکه سینک‌ها ازنظر تعداد لگن و نوع آرایش آن با یکدیگر متفاوت‌اند همچنین در میزان عمق لگن نیز متنوع هستند. از دیگر مواردی که باید به آن توجه کرد محل قرارگیری لوله‌های فاضلاب است. مطالعه مقاله راهنمای خرید سینک ظرفشویی به شما کمک می‌کند تا با اطلاعات کافی در این زمینه برای خرید سینک ظرفشویی مناسب و کارآمد اقدام کنید.

اولویت اول، طراحی و نوع نصب

سینک‌ها ازنظر نوع نصب به سینک توکار و سینک روکار تقسیم می‌شوند. علاوه بر این دو مدل، چند سالی هست که سینک‌های زیرکار یا زیر کورین هم وارد بازار شده‌اند.

انتخاب از بین این 3 مدل سینک ظرفشویی کاملا سلیقه‌ای است، اما هر کدام از سینک‌های توکار، روکار و زیرکار مزایا و معایبی دارند و احتمالاً با دانستن آنها بتوانید انتخابی هوشمندانه‌تر انجام دهید.

بیشتر بخوانید : دستگیره دیجیتال

انواع سینک ظرفشویی از نظر جنس

سینک ظرفشویی از نظر جنس می‌توانند آهنی، چینی (سفالی)، از جنس آلیاژ برنج، فایبرگلاس، استیل، گرانیتی، شیشه‌ای، کورین، مسی و سنگ طبیعی یا زینتی باشند. جنس سینک‌ها از این نظر مهم است که ارتباط مستقیمی با نحوه نظافت آن دارد و برای بهداشت و سلامت خانواده اهمیت ویژه‌ای دارد.

  • سینک ظرفشویی استیل
  • مزایا و معایب سینک ظرفشویی استیل
  • بهترین برند سینک ظرفشویی استیل
  • سینک استیل دست ساز چیست؟
  • سینک ظرفشویی گرانیتی
  • بهترین برند سینک ظرفشویی گرانیتی
  • سینک ظرفشویی شیشه ای

همین‌طور سینک باید مقاوم باشد، جنس سینک ظرفشویی نباید به راحتی و در اثر استفاده خراب شده یا رنگش از بین برود و تغییر شکل بدهد. انواع سینک از جنس‌های مختلف در بازار موجود است که در این مقاله به مزایا و معایب تک تک آنها اشاره می‌کنیم.

سینک ظرفشویی استیل

در بین انواع سینک ظرفشویی استفاده از سینک استیل خیلی شایع است و مطمئنا بارها مدل های مختلف سینک استیل را مشاهده کردید. سینک استیل به دلیل هماهنگی با هر دکوراسیون و رنگ نقره ای و خاکستری آن برای محیط آشپزخانه جذاب است. سینک ظرفشویی استیل شامل سینک استیل مات، سینک استیل ضد خش و سینک استیل براق است و هر کدام عیب ها و مزایایی دارد.

سینک ظرفشویی استیل دو لگنه محبوب ترین مدل برای آشپزخانه های ایرانی است و اکثر مشتریان این مدل سینک استیل را انتخاب می کنند، اما سینک های استیل تک لگنه و سه لگن نیز مشتریان کمی ندارند. این موضوع رابطه مستقیمی به دکوراسیون و محدودیت فضای شما دارد.

مزایا و معایب سینک ظرفشویی استیل

سینک استیل معمولاً از استیل خالص تولید میشود که در مقابل زنگ زدگی مقاوم است، بنابراین ظاهر این سینک‌ها در استفاده طولانی مدت بسیار شیک و بدون خرابی و زنگ‌زدگی باقی خواهد ماند و این مورد مزیت بسیار مهمی شمرده می شود.

سینک استیل ضد خش در برابر خط و خش مقاومت خوبی دارد و ظاهر خود را برای مدت طولانی حفظ می کند و همیشه نو به نظر می‌رسد.

سینک استیل مات در مقابل خط و خش مقاومت نسبتا خوبی دارد ولی در مورد نظافت باید اشاره کنیم که اثر املاح و رسوبات آب روی سطح آن باقی میماند و برای تمیز کردن آن وقت بیشتری باید صرف کنید. سینک استیل براق به راحتی تمیز می شود و هیچ دردسری برای تمیز کردن املاح از روی سطح صاف و صیقلی آن ندارید.

مشکلی که تمام سینکهای استیل دارند پس از مدتی خط و خش های ریزی روی سینک شما خواهد افتاد. همین الان اگر سینک استیل دارید با فلاش موبایل خود روی سطح سینک نور بیاندازید تا متوجه شوید.

یکی دیگر از معایبی که میتوان به سینک های استیل وارد کرد این است که شما عملا حق انتخابی در رنگ نخواهید داشت. این عیب بزرگ باعث شد تا سر و کله سینک های گرانیتی کم کم پیدا شود که جلوتر مفصل توضیح خواهیم داد.

بهترین برند سینک ظرفشویی استیل

با توجه به محبوبیت سینک استیل در بین مردم، اکثر برندهای ایرانی تولید کننده تجهیزات آشپزخانه خط تولیدی برای سینک های استیل اختصاص داده اند. سینک های استیل خارجی نیز در میان برندهای ایرانی دیده می شود که خوشبختانه امروز سینک های استیل ایرانی از نظر کیفیت و طراحی حرف های زیادی برای گفتن دارند.

تولیدکنندگان بسیاری در کشور ما سینک ظرفشویی استیل به بازار عرضه می‌کنند كه در ميان آنها معرفي بهترين مارك سينك ظرفشويي استیل كار دشواري است اما از ميان اين توليد كنندگان شركت‌هاي نظير اخوان، استيل البرز، بيمكث، ايليا استيل و كن را مي‌توان به عنوان بهترين مارك‌هاي سينك ظرفشويي ايراني معرفي كرد.

سینک استیل دست ساز چیست؟

سینک استیل دست ساز جدیدترین مدل از سری سینکهای استیل است. تفاوت مهم سینک استیل دست ساز با سینکهای استیل معمولی ضخامت استیل است. ضخامت سینک استیل معمولی کمتر از 1 میلی متر و معمولا 0.7 میلی متر است و در طرف مقابل سینک استیل دست ساز ضخامت 3 یا 4 میلی متر دارد.

ضخامت سینکهای استیل دست ساز 5 برابر سینک استیل معمولی است این مورد نتیجه ای جز سنگین بودن سینکهای استیل دست ساز ندارد.

سینک ظرفشویی گرانیتی

سینک‌های گرانیتی نسبت به سینک های استیل جدیدتر و طراحی مدرن تری دارد. ماده اصلی تشکیل دهنده سینک گرانیتی، کوارتز یا گرانیت، رزین و سایر مواد پلیمری است.

نسبت تركيب مواد تشكيل دهنده اين نوع سينك بسته به برند آن و شركت توليد كننده متفاوت است كه اگر از انواع با كيفيت آن تهيه شود، زيبايي و استحكام زيادي دارد. سینک گرانیتی رنگ های جذابی دارد و مواد تشکیل دهنده این نوع سینک مقاومت بالایی به آنها بخشیده است.

از مزیت های سینک گرانیتی می توان به مقاومت بالا در مقابل اجسام نوک تیز، آنتی باکتریال بودن، قیمت مناسب و باقی نماندن لک آب بر روی سینک اشاره کرد.

به خاطر داشتن رنگ های جذاب و طراحی‌های مدرن و زیبای این سینک‌ها، طراحان دکوراسیون داخلی تمایل بیشتری برای استفاده از سینک گرانیتی در طرح های خود دارند.

بهترین برند سینک ظرفشویی گرانیتی

بهترین برند سینک گرانیتی ایرانی فونیکس است. مواد اولیه سینک گرانیتی فونیکس ساخت کشور ترکیه است و به خاطر گارانتی و نصب رایگان در تهران، بهترین گزینه برای خرید سینک گرانیتی است.

از بین برند های خارجی موجود در بازار، سینک گرانیتی شاک و بلانکو ساخت کشور آلمان و الیچی ساخت کشور ایتالیا کیفیت بالایی دارند و جز سینک های گرانیتی خارجی گران قیمت به حساب می آیند.

سینک ظرفشویی شیشه ای

اين نوع سينك كه از جنس سكوريت نشكن ساخته مي‌شود، از ديگر انواع سينك ظرفشويي به شمار مي‌آيد و قسمت لگن آن نيز از جنس استيل است. اين سينك‌ها ظاهري زيبا دارند اما به نسبت ساير انواع سينك ظرفشويي آسيب‌پذيرترند و ريسك شكستن آن زياد است.

انواع سينک ظرفشويی از نظر تعداد لگن

سينك تك لگن بزرگ: اين نوع از سينك طراحي مدرن‌تري دارد و اين‌روزها طرفداران بسیاری دارد اما باید توجه کرد که محدودیت هایی نیز دارد به طور مثال هنگامی که ظرفی برای خیساندن داخل سینک باشد امکان شستشوی سبزیجات داخل آن وجود ندارد بنابراین اگر سینک ظرفشویی در منزل شما پرکاربرد است، این گزینه برای شما مناسب نیست.

سینک دو لگنه با سایز متفاوت(40/60): در این نوع از سینک دو لگن آن امکان انجام دو کار مجزا را برای کاربر فراهم می‌کند. اين نوع سينك همانطور يك از نامش پيداست يك لگن كوچك با سايز 14 اينچ و يك لگن بزرگ‌تر با سايز 18 اينچ دارد.

سينك دو لگنه با سايز مشابه(50/ 50): كارايي اين سينك نيز مانند نوع قبلي است با اين تفاوت كه هر دو قسمت سينك سايز مشابه دارند.

سينك سه لگن: اين نوع سينك داراي سه قسمت مجزاست و نسبت به مدل‌هاي قبلي بزرگ‌تر است بنابراين فضاي بيشتري را اشغال مي‌كند. معمولا اين نوع سينك‌ها دو لگن بزرگ و يك لگن كوچك دارند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.